Send en mail info@syvvejecc.dk

 Ring til Carsten: 22 47 68 69

 Ring til Tore: 30 52 68 69

Kloak arbejde og kloak

Har du kloak arbejde der skal ordnes?​

- Eller bliver badeværelset ved med at lugte forfærdeligt selvom du flere gange selv har forsøgt at rense udløbet?​

Syvveje Entreprenør udfører alt inden for kloak arbejde. Vi står klar til at lave en rapport over, hvilket arbejde der skal til for at udføre et godt arbejde.

Ikke alle ved, at man skal have foretaget et tjek af sin kloak i ny og næ. I det lange løb kan det – ligesom så meget andet – gå hen og spare dig for rigtig mange penge, ved at tage problemerne i opløbet. Hvis en kloak er utæt, kan man med fordel reparere denne kloak med det samme, fremfor at lade den skade omkringliggende kloakker også. Ved at få foretaget kloak arbejde kan man på samme tid finde spor efter ubudne gæster i systemet, i form af rotter.

​Vi tilbyder også rensning med slamsuger så kloaksystemet bliver totalt renset for uønskede elementer og lugte forsvinder. Står du med uønsket vand tæt på huset kan et omfangsdræn være en god løsning. Et omfangsdræn fungerer som en nedgravet tagrende og leder det uønskede vand væk fra huset og videre til kloakken. Fugt i fundamentet er et alvorligt ploblem og kan føre til svamp, hvilket kan være skadeligt for både dig og dit hus. Derfor bør du ikke tøve med at ringe efter kloakmesteren.

Er du i tvivl om din kloak trænger til arbejde, så kontakt os endelig for et uforpligtende tilbud eller svar på spørgsmål. Da vi har mange års erfaring på området har vi helt sikkert en løsning på dit problem.

Som mange andre ved, kan kloak arbejde ikke være den mest velduftende oplevelse, så lad din professionelle kloakmester klare dette – nemlig os! Vi glæder os til at høre fra dig til et fremtidig godt samarbejde i alles interesse.

Kloakmester / DM&E

Din sikkerhed når det drejer sig om dit kloak og entreprenør.

​Firmainformation

Syvveje Entreprenørfirma ApS

CVR: 36941359

Adresseinformation

Hejlskovvej 23

8544 Mørke

​Kontaktinformation

​Telefon: 22 47 68 69

E-mail: info@syvvejecc.dk